Váltson SharePoint-ra és használja ki a felhő alapú vállalati fájltárolás előnyeit:

  • Ha szeretne egy biztonságos, nagy méretű, olcsó tárhelyet a vállalata adatainak, ami bárhonnan kényelmesen elérhető

  • Ha jogosultságokkal szeretné védeni a fájlokat és könyvtárakat és ehhez nem szeretne saját szervert üzemeltetni

  • Ha szeretne elkezdeni használ egy olyan eszközt, ami kiválthatja a sok-sok különböző excel táblában tárolt információkat

SharePoint2013-logo

Érdekel

Kezdje meg a valódi csapatmunkát egységes fájltárolással és egy saját belső vállalati portállal. A SharePoint Online használatával végre rendszerezheti a dokumentumait, és egy központi helyen oszthatja meg a vállalati információkat. Egy olyan platformot kap, ahol beépített listák segítségével tárolhat akár ügyfél adatokat, szabadság naptárat, nyomon követheti a projeket és a feladatokat. 

A SharePoint-nak számos verziója érhető el. Az egyszerű fájltárolásra és csoportmunkára könnyen testreszabható SharePoint Online-tól az összetett – akár banki portál szolgáltatásokat is nyújtó – egyedi fejlesztési lehetőségeket biztosító SharePoint Enterprise szerverig. Oldalunkon a lehetőségeket szeretnénk megmutatni, a megfelelő SharePoint megoldás kiválasztásához mindenképpen konzultáció szükséges.

3+3 érv amiért az ügyfeleink már SharePoint-ra váltottak               

sharepoint_featuresA SharePoint Online könnyen és gyorsan bevezethető a vállalati fájltárolásra, támogatja a verzió és jogosúltságkezelést, valamint a fájlok egyszerre szerkesztését és biztonságosan elérhető távolról is webfelületen vagy szinkronizáló alkalmazás használatával.

A SharePoint online a vállalat valódi tartalomközpontja lehet, kiválthatja a sok-sok különböző excel táblában tárolt ügyfél adatot és összekapcsolhatja őket egymással, dokumentumokkal vagy akár folyamatokat is építhet rá.

Megkapja azokat a eszközöket amikre mindig is szüksége volt a hatékony csoportmunkához: szabadságnaptár igénylési folyamattal, belső vállalati üzenőfal, wikipédia rendszerű tudásbázis, ugyféladatokból generált automatikus szerződések, projekt nyomonkövetés, adatok megosztása az ügyfelekkel.

sharepoint_adminA SharePoint Online beállításához és testreszabásához nem szükséges programozói tudás, a webfelület és a SharePoint Designer használatával egyszerűen és gyorsan kialakítható a felasználói felület.

A SharePoint Online fájltárolás ideális az informatikai infrastruktúra modernizálásra, és a régi fájlszerverek kiváltására, ugyanis ingyenesen kipróbálható, könnyen bevezethető és skálázható.

Teljes mértékben integrálható a jelenlegi Active Directory környezettel és számos más Office 365-ben elérhető szolgáltatással, így nagy mértékben egyszerűsíthető az informatikai infrastruktúra.

SharePoint Online csomagok

Licenc neveLeírásListaárak
SharePoint Online 1. csomag1 TB tárhely, plusz 500MB felhasználónként, 5000 elem tárolása és szinkronizálása listánként, nyilvános webhely, bővített funkcionalitás4,2 EUR / felhasználó / hónap
SharePoint Online 2. csomag1 TB tárhely, plusz 500MB felhasználónként, 5000 elem tárolása és szinkronizálása listánként, nyilvános webhely, enterprise funkciók8,4 EUR / felhasználó / hónap
Office 365 Vállalati Alapverzió1 TB tárhely, plusz 500MB felhasználónként, 5000 elem tárolása és szinkronizálása listánként, 50GB Exchange Online Postafiók, 1 TB OneDrive4,2 EUR / felhasználó / hónap
Office 365 Vállalati Prémium verzió1 TB tárhely, plusz 500MB felhasználónként, 5000 elem tárolása és szinkronizálása listánként, 50GB Exchange Online Postafiók, 1 TB OneDrive, telepíthető office10,5 EUR / felhasználó / hónap

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és éves elköteleződés esetén értendők. További információért, a megfelelő licencek kiválasztása érdekében és kedvezményes árakért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Segítünk a bevezetésben!

  • Vegye igénybe ingyenes technikai és licenc tanácsadásunkat

  • Vásároljon tőlünk kedvezményekkel éves vagy havi licenceket

  • Kérjen ajánlatot teljes körű bevezetésre és testre szabásra

Érdekel

Hivatalos Microsoft Partnerként mindezt biztosítjuk Önnek!

Hatékonyság növelő tippek

  • Dolgozzanak együtt a fájlokon, egyszerre! Szerkesszék közösen a Word, Excel és PowerPoint fájlokat, akár egy böngészőből is, nem kell küldözgetni a fájlokat.

  • A legfejlettebb verziókezelésnek köszönhetően, nem fordul elő többet, hogy véltlenül ráment egy fájlra és tönkreteszi a tartalmát. Minden mentéskor látszik, hogy ki módosította utoljára és bármikor visszaállíthatóak az előző verziók.

  • Alakítsa ki a saját belső vállalati portálját, ahol a dolgozók minden információt megtalálnak amire szükségük van. (üzenőfal, tudásbázis, dokumentumtárak, listák, naptárak, stb.)

Próbálja ki!

Próbálja ki kötelezettségek nélkül a nagyvállalati levelezést. Ha nálunk regisztrál, akkor 30 nap helyett 60 napig használhatja a SharePoint Online-t, és segítünk ha elakad valamiben.

Tovább