Váltson a legújabb Office-ra és használja ki a felhő alapú működés előnyeit:

  • Ha szeretné frissíteni az vállaltban használt Office programcsomagokat, beruházás nélkül felhasználószámhoz kötött licencekkel

  • Ha mindig a legfrissebb verziót szeretné használi és több eszköze is van

  • Ha szeretné bárhonnan, biztonságosan elérni a dokumentumait

officeapps

Érdekel

Koncentráljon az üzletre és frissítsen Office 365-re, hogy akár 5 gépén (PC, Mac, Notebook) is a mindig legfrissebb telepíthető Office programcsomagot (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) használhassa. A szolgáltatás mellé pedig felhasználónként 1 TB online tárhelyet is kap (OneDrive for Business), hogy bármilyen eszközéről biztonságosan elérhesse a fájljait és nyugodtan tudjon tovább dolgozni.

3+3 érv amiért az ügyfeleink már az Office 365-re váltottak               

Office365-630x450

Sokkal több mint a dobozos Office programcsomag: folyamatosan a legfrissebb verziót használhatja, egy felhasználó 5 eszközére telepítheti, használható Apple (OSX) gépeken, 1 TB online tárhelyen (OneDrive) tárolhatja a dokumentumait és a fájljait, amit szinkronizálhat az eszközei között és akár a telefonjáról is eléri.

Nem kell egyszerre nagy összegben beruháznia, akár havonta is fizethet érte és változtathatja, hogy mennyi telepíthető Office programcsomagot szeretne használni a vállalatában.

Biztosítsa munkatársai számára a csúcstechnológiát: beépített verziókezelés, azonnali megosztási lehetőség, nagy méretű fájlok biztonságos továbbítása, a legfejlettebb Excel analitikai eszközök (Professional Plus verzióban).

Announcing-the-new-admin-center-1cEgyszerű licencelés: Nem kell az OEM, vagy mennyiségi licenceléssel foglalkozni, az Office 365-ben elérhető telepíthető Office mindig a legfrissebb verzióra frissíthető és egy portálon keresztül felhasználókhoz állítható be a licenc.

Eszközfüggetlen adattárolás: a OneDrive segítségével a számítógépeken tárolt fájlok és dokumentumok az eszköz meghibásodása vagy elvesztése esetén is biztonságban vannak, a tárolt adatok megosztása pedig központilag szabályozható.

Teljes mértékben integrálható a jelenlegi Active Directory környezettel és számos más Office 365-ben elérhető szolgáltatással, így nagy mértékben egyszerűsíthető az informatikai infrastruktúra.

Office 365-ben elérhető telepíthető Office programcsomagok

Licenc neveLeírásListaárak
Office 365 Vállalati verzió1 TB tárhely (OneDrive) és Office 2016 Standard
(Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
8,8 EUR
/felhasználó/hónap
Office 365 Vállalati Prémium verzió1 TB OneDrive, Office 2016 Standard (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
50GB-os postafiók, további irodai szolgáltatások
10,5 EUR /felhasználó/hónap
Office 365 ProPlus1 TB tárhely (OneDrive) és Office 2016 Professional
(Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, PowerQuery eszközök)
12,9 EUR
/felhasználó/hónap
Office 365 Nagyvállalati E31 TB tárhely (OneDrive) és Office 2016 Professional
(Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, PowerQuery eszközök), 50GB-os postafiók, további irodai szolgáltatások
19,7 EUR
/felhasználó/hónap

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és éves elköteleződés esetén értendők. További információért, licenctanácsadásért és kedvezményes árakért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Segítünk a bevezetésben!

  • Vegye igénybe ingyenes technikai és licenc tanácsadásunkat

  • Vásároljon tőlünk kedvezményekkel éves vagy havi licenceket

  • Kérjen ajánlatot teljes körű bevezetésre vagy igény szerinti technikai támogatásra

Érdekel

Hivatalos Microsoft Partnerként mindezt biztosítjuk Önnek!

Hatékonyság növelő tippek

  • Dolgozzanak együtt a fájlokon, egyszerre! Szerkesszék közösen a Word, Excel és PowerPoint fájlokat, akár egy böngészőből is, így nem szükséges küldözgetni a fájlokat, mindig mindenki az aktuális verziót fogja látni.

  • A legfejlettebb verziókezelésnek köszönhetően, nem fordul elő többet, hogy véltlenül ráment egy fájlra és tönkreteszi a tartalmát. Minden mentéskor látszik, hogy ki módosította utoljára és bármikor visszaállíthatóak az előző verziók.

  • Az új Excel és a PowerQuery segítségével (Professional verzióban érhető el) önmagától frissülő kimutatásokat tud készíteni az Excelben. Egyszerű felületen kapcsolhat össze különböző exceltáblákat és adatbázisokat, és real-time információkat kaphat cége működéséről.

Próbálja ki!

Próbálja ki kötelezettségek nélkül a nagyvállalati levelezést. Ha nálunk regisztrál, akkor telepítheti, és 30 nap helyett 60 napig használhatja az Office 2016-ot, valamint segítünk ha elakad valamiben.

Tovább