Rendszergazda helyett válasszon egy komplett IT osztályt, mérnökökkel, ügyfélszolgálattal és informatikai vezetővel!

xchplanAz informatika gyors fejlődésével és a felhőmegoldások megjelenésével járó technológiai lehetőségek mára a KKV-k számára is szinte határtalanná váltak. Egy ilyen gyorsan változó, komplex piacot átlátni és a napi munkavégzés mellett egy-egy technológiában egyúttal elmélyülni, esetleg annak bevezetését menedzselni önállóan a legjobb rendszergazdák, rendszermérnökök számára is lehetetlen.

Mi egy olyan sokoldalú szakmai tudással és kompetenciákkal felvértezett IT osztályt tudunk biztosítani Önnek, ahol profi mérnökökből álló csapatot, 0-24-ben elérhető kedves és segítőkész ügyfélszolgálatot valamint egy magasan kvalifikált, naprakész tudással rendelkező informatikai vezetőt kap, aki üzleti szemléletmóddal, a legújabb technológiai megoldások ismeretében segíti vállalatát a mindennapi hatékony és versenyképes működés elérésében.

Érdekel

Így csináljuk ezt a gyakorlatban

Ő az akivel Ön vezetőként emberi nyelven tud a vállalati informatikáról beszélni.

Érthetően el tudja magyarázni, hogy egy-egy problémára milyen megoldások léteznek, azoknak mi az előnye és hátránya, mi lesz a beruházás megtérülése (ROI) vagy a teljes birtoklási költsége (TCO). Így Ön megalapozott döntéseket hozhat az informatikai működés területén is.

A területi vezetők (értékesítés, gyártás, marketing, stb.) is megkapják tőle azt a szakmai támogatást, amivel hatékonyabban tudják megszervezni a területük munkavégzését és egységesen be tudják integrálni azt a vállalat működésébe.

Csak egy emberrel kell konzultálnia, ő irányítja az Ön IT osztályát, segít a döntés előkészítésben, projekt vezetésben és a működés nyomonkövetésében is.

Ők azok akikhez munkatársai bármikor fordulhatnak ha azonnali segítségre van szükségük.

Kedvesen, segítőkészen fogadják a hívásokat és e-maileket és legjobb szakmai tudásuk szerint segítenek megoldani a felmerült problémákat vagy kéréseket, hogy kollégái mielőbb újra a munkájukra koncentrálhassanak.

Mindig elérhetőek és minden bejelentést rögzítenek, amiket ezután HelpDesk portálunkon Önök is nyomon követhetnek. Így nincsenek elfelejtett kérések, és elhúzódó problémák.

Ők azok a mérnök informatikusok, akik a háttérből megbízhatóan működtetik rendszerét.

Folyamatosan ellenőrzik a szerverek és hálózati eszközök működését, a monitoring rendszer riasztásait, és ha probléma merül fel azonnal intézkednek. Munkavégzésüket és a rendszerek felépítését, beállításait részletesen dokumentálják is.

Szakterületükön sok éves tapasztalattal, vizsgákkal és tanúsítványokkal rendelkeznek. Emellett rendszeresen szakmai képzésekre, oktatásokra, előadásokra járnak, hogy tudásuk mindig naprakész legyen.

Listaáraink

MegnevezésLeírásListaár
Komplett IT osztály20 fő irodai dolgozó, 2 szerver, normál rendelkezésre állás, egyéb webes szolgáltatások 190 000 Ft-tól /hónap

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Személyre szabott árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Dolgozzon velünk!

  • Pénzügyileg garantált szolgáltatási szintek

  • Transzparens működés

  • Budapest és Pest megye területén

Érdekel
  • Akiknek most is dolgozunk: szerviz szolgálató cégek, telekommunikációs cégek, könyvelő irodák, mérnök irodák, tervező irodák, gyártó cégek, kis és nagykereskedelmi cégek, fuvarszervező vállalatok

  • Amiért velünk dolgoznak: érthető kommunikáció, megbízhatóság, rugalmas hozzáállás, szakmai tapasztalat, átlátható működés