Mérnökök vagyunk, tervezni és építeni szeretünk, ebben vagyunk a legjobbak.

Stabil, költséghatékonyan üzemeltethető és transzparensen működő informatikai rendszereket tervezünk, amik teljes mértékben kiszolgálják az igényeit és stabil alapot biztosítanak a mindennapi munkához és a vállalati alkalmazásoknak egyaránt.

Érdekel

architectNekünk minden projekt fontos, legyen az átalakítás, vagy zöldmezős beruházás. Először az üzleti célt, majd a feladatot szeretnénk megérteni, hogy olyan technológiát javasoljunk, amely leginkább megfelel az igényeknek és belefér az adott költségkeretbe is. Az ötleteléstől a komplett kivitelezésig végig kísérjük ügyfeleinket.

Keressen minket, ha szeretné, hogy hozzáértő mérnök csapat tervezze meg az informatikai rendszerét.

Ingyenesen készítünk előzetes árajánlatot, megmutatjuk és érthetően elmagyarázzuk, hogy mi mit csinál és miért van rá szükség, valamint, hogy mik egy adott megoldás előnyei és hátrányai. Mi így dolgozunk. 

Legtöbbször ezzel fordulnak hozzánk az ügyfeleink

Tervezzünk olyan irodai hálózatot, amely menedzselhető (forgalom szabályozás, biztonsági megoldások) és nagy rendelkezésre állást biztosít a kliens gépek és VOIP telefonok számára, valamint szeparált, nyílt wifi hozzáférést a vendégek részére.

Építsünk ki redundáns (dupla) internet kapcsolatot a telephelyeken, nagy rendelkezésre állású hálózati eszközökkel (routerekkel), amik biztosítják, hogy mindig elérhető legyen az internet.

Kössük össze a cég különböző telephelyeit redundáns, titkosított kapcsolaton (VPN) keresztül, hogy egy percig se szakadjon meg az összeköttetés a telephelyek között.

Az üzleti adatok és rendszerek számára vezessünk be kiemelten nagy adatbiztonságot és rendelkezésre állást biztosító központi adattároló megoldást (storage-ot).

Tervezzük meg a régi (Windows vagy Linux) szerverek cseréjét, oly módon, hogy a virtualizációs technológiákat is kihasználva optimális megoldást építsünk a cég számára a következő 3-5 évre.

Alakítsunk ki magas rendelkezésre állású szerver szolgáltatásokat, amelyek több kiszolgálón elosztva működnek, így egy fizikai meghibásodás sem okozhat szolgáltatás kimaradást vagy adatvesztést.

Tervezzünk hibrid infrastruktúrát, vagyis kapcsoljuk össze az irodai (on premise) rendszereket, felhő alapú szolgáltatásokkal, a nagyobb rendelkezésre állás, teljesítmény és/vagy a költséghatékonyabb üzemeltethetőség érdekében.

Alakítsunk ki fejlesztői és/vagy tesztelői környezeteket a Microsoft Azure felhőjében, melyek így csak a projekt ideje alatt jelentenek költséget, előtte nincs kezdeti beruházás és utána feleslegesen megmaradt eszközök sem.

Alakítsunk ki Disaster Recovery Site-ot a Microsoft Azure felhő használatával, amely bármilyen telephelyi katasztrófa (pl. tűz vagy víz kár) esetén 30 perc alatt működésre kész és a dolgozók elérik az adataikat és az üzleti rendszereket.

Készítsünk olyan informatikai biztonsági szabályzatot, amely egy minőségellenőrözési (pl. ISO) auditon is megállja a helyét, és az ebben foglalt szabályozásokat valósítsuk is meg a vállalatnál.

Alakítsunk ki megbízható biztonsági mentési rendszert, amely a szükséges ideig tárolja az adatok különböző verzióit és a telephelyen kívül is érhető el belőle egy-egy példány.

Vezessünk be olyan megoldást, amelynek segítségével minden dolgozói internetes tevékenység nyomon követhető és/vagy szabályozható, a megfelelő céges irányelvek és szabályok szerint.

Építsünk olyan web alapú csoportmunka portált (SharePoint) amelyben a hagyományos funkciókon (pl. dokumentum tárolás, szabadságolási naptár stb.) túl  lehetőség van többek között az ügyfél projektek és feladatok, valamint az ezekhez tartozó fizikai és humán erőforrások kezelésére, kiosztására, és az elvégzett munka(idő) nyilvántartására is.

Vezessünk be olyan dokumentum tárolási megoldást, ami biztosítja a fájlok egyszerű, de biztonságos megosztását (a szervezeten belül és kívül egyaránt), azok elérést offline állapotban is valamint valós idejű közös munkát egy-egy dokumentumon.

Készítsünk olyan ügyfélkezelő portált, ahol a nyilvántartott adatok alapján lehetőség van automatizált sablon alapú (pl. szerződés, megrendelőlap) dokumentum generálásra, ezek verzió kezelésére és jóváhagyására a felettes által.

Listaáraink

MegnevezésLeírásListaár
Technikusi óradíjKliens oldali feladatok elvégzése, technikai támogatás7 500 Ft/óra
Mérnök óradíjTervezés, szerver oldali konfigurálás19 900 Ft/óra
Projekt vezetésTervezés, specifikáció készítés, technikai kapcsolattartás19 900 Ft/óra

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Személyre szabott árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fejlesszen velünk!

  • Magyarország egész területén végzünk projekteket

  • Alvállalkozóként is vállalunk megbízást

  • Ingyenes presales tanácsadást biztosítunk Önnek

Érdekel

Ebből építkezünk

  • Gyárók: Mikrotik, Cisco, Zyxel, WatchGuard, Dell, HP, Intel, Netapp, QNAP, Ubiquiti, D-Link, Lenovo, Asus

  • Szerver operációs rendszerek: Windows Server 2008-2012, Debian Linux, Ubuntu,

  • Technológiák: Microsoft SQL, MySQL, Exchange, Sharepoint, Asterisk, Confluence, Apache, Nginx, PHP,

  • Felhő szolgáltatások: Office 365, Microsoft Azure, SharePoint Online, CRM Online

0+
Sikeres infrastruktúra tervezési projektünk volt