Elérkezett az idő, hogy levelező szervert vagy e-mail szolgáltatót váltson:

  • Ha nem kapják meg a fontos e-maileket, de sok spam és vírusos levél érkezik

  • Ha kicsik a postafiókok és állandóan törölgetni kell a leveleket

  • Ha nem érik el biztonságosan, bárhonnan, bármilyen eszközről (PC, laptop, mobil, tablet)  a céges levelezést, a központi címjegyzéket és naptárbejegyzéseket

exchange-online-logo

Érdekel

Koncentráljon az üzletre és váltson velünk a Microsoft Exchange Online e-mail szolgáltatására. Használjon 50GB-os e-mail postafiókokat a legfejlettebb csoportmunka funkciókkal a jobb kommunikáció érdekében. Biztonságos, nagyvállalati szolgáltatások, pénzügyileg garantált rendelkezésre állással, beruházás nélkül, pontosan kalkulálható költségekkel. 

3+3 érv amiért az ügyfeleink már az Exchange Online-ra váltottak               

microsoft_trustAz adatok továbbra is az Ön tulajdonában vannak! A Microsoft nem elemzi az adatait, titkosítva tárolja és továbbítja azokat a felhő és az Ön gépe között. A régiókra elosztott tárolásnak, a szervertermek fizikai védelmének és biztonságimentő rendszernek köszönhetően pedig adatai még soha nem voltak ekkora biztonságban.

Nem kell hardver és licenc költségekre beruházni, azonnal elkezdheti használni a szolgáltatásokat, kedvező havi díjak mellett. Rugalmasan módosíthatja a szükséges licencek számát, az informatikai csapatának pedig nem a szerver üzemeltetésével kell foglalkoznia, hanem az üzletileg sokkal fontosabb területekre fókuszálhat, mert a levelezés mindig, minden eszközről működni fog.

Teljes biztonság: Távolról törölheti az elveszett vagy ellopott mobil eszközökön tárolt adatokat, központilag fűzhet hozzá jogi szövegeket a kimenő e-mailekhez, megkövetelheti a PIN kód és a titkosítás használatát a mobil eszközökön, feltárhatja a dolgozói postafiókok tartalmát.

exchange_online_kimutatasokTeljes rendszergazdai eszköztár és Exchange funkcionalitás: helyi feltárás és visszatartás, naplózás, message tracking, levéleszemét szűrő beállítások, gyűjtő postafiók, nyilvános mappák, adatmegőrzési szabályok, mobil biztonsági házirendek, PowerShell és még sok minden más.

Nem kell foglalkozni a szerver frissítésével, a víruskereséssel és a biztonsági mentésekkel, a szerverek áramfogyasztásával. Mostantól akkor is elérhető a levelezés, ha a telephelyi internetkapcsolattal, vagy szerverrel történik valami, az okostelefonok funkcionalitása (névjegy és naptár szinkron) pedig teljes egészében kihasználhatóvá válik.

Teljes mértékben integrálható a jelenlegi Active Directory környezettel, sőt a meglévő Exchange szerverrel is (hibrid kiépítés) és számos más Office 365-ben elérhető szolgáltatással. Ezen felül automatikusan frissülő riportok és kimutatások is a rendelkezésére állnak a felhasználói tevékenységekről.

Exchange online árak

Licenc neveLeírásListaárak
Exchange Online Kioszk2GB-os postafiók, korlátozott funkciók1,7 EUR / felhasználó / hónap
Exchange Online 1. csomag50GB-os postafiók, teljes funkcionalitás3,4 EUR / felhasználó / hónap
Exchange Online 2. csomagKorlátlan méretű postafiók, prémium védelmi szolgáltatások6,7 EUR / felhasználó / hónap
Exchange Online védelmi szolgáltatásSaját üzemeltetésű Exchange szerverek védelmére0,84 EUR / felhasználó / hónap

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és éves elköteleződés esetén értendők. Az Exchange Online további Office 365 csomagok részeként is elérhető, ezért licenctanácsadásért és kedvezményes árakért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Segítünk a bevezetésben!

  • Vegye igénybe ingyenes technikai és licenc tanácsadásunkat

  • Vásároljon tőlünk kedvezményekkel éves vagy havi licenceket

  • Kérjen ajánlatot teljes körű bevezetésre vagy igény szerinti technikai támogatásra

Érdekel

Hivatalos Microsoft Partnerként mindezt biztosítjuk Önnek!

Hatékonyság növelő tippek

  • Rögzítse naptárában a megbeszéléseit és küldjön róla emlékeztetőt az partnereinek. A telefonja jelezni fogja ha el kell indulnia, és az autóban ha megérinti a naptárbejegyzéshez rögzített címet, a navigáció (Waze) már mutatja is a legoptimálisabb útvonalat a találkozó helyszínére

  • Ha szabadságra megy, állítsa be az Outlookban, és rendszer automatikusan válaszol a beérkező üzenetekre az Ön által előre beállított szöveggel. Így az ügyfelei és partnerei azonnal értesülnek erről és fontos esetben máshoz fordulhatnak a cégen belül.

  • Jelölje meg a fontos e-mailjeit feladatként, hogy később se feledkezzen meg róluk, vagy delegálja őket közvetlenül a kollégáinak.

Próbálja ki!

Próbálja ki kötelezettségek nélkül a nagyvállalati levelezést. Ha nálunk regisztrál, akkor 30 nap helyett 60 napig használhatja az Exchange Online-t, és segítünk ha elakad valamiben.

Tovább